Proveste, specialist in projectontwikkeling

Projectontwikkeling, ieder zijn specialisme. Samenwerken is een must!

Proveste initieert, ontwikkelt en realiseert met partners vastgoedprojecten op gebied van wonen en werken. Met Proveste haal je een creatieve en betrokken professional op het gebied van projectontwikkeling in huis. Met slimme oplossingen voor zakelijke en particuliere huisvesting is Proveste een duurzame en innovatieve partner, die jou als klant altijd centraal stelt. We beantwoorden niet alleen de vraag van vandaag, maar ook die van morgen.

Goede huisvesting

Wie goede huisvesting wil realiseren moet duurzame en innovatieve totaaloplossingen bedenken; dat is de kracht van Proveste. Proveste is al jaren succesvol vanwege een integrale aanpak, waarbij aspecten als gewenste woon-, winkel- of werkomgeving, hoogwaardige kwaliteit, design, functionaliteit, maakbaarheid en duurzaamheid zorgvuldig worden gewogen. Door nauwgezet op de hoogte te zijn van de actuele marktontwikkelingen en vooruit te kijken naar zo toekomst onderscheidt Proveste zich. Proveste biedt zekerheid. Voor nu en voor straks.

Proveste benut de kracht van de locatie

Elke locatie heeft zijn eigen kracht, maar het is een kwaliteit om deze kracht te kunnen benutten. Projectontwikkelaar Proveste beheerst deze kwaliteit als geen ander, ook bij complexe projecten op complexe locaties. Of het nu gaat om binnenstedelijke locaties of de herindeling dan wel herontwikkeling van een gebied, Proveste vindt er een oplossing voor. Door alle partijen actief bij het ontwikkelproces te betrekken levert Proveste bouwkundig en architectonisch hoogstaande kwaliteit. Gewerkt wordt aan multidisciplinaire projecten met multidisciplinaire teams, waarbij we elk project als uniek beschouwen en de financiën scherp bewaken.

Onze kennis- en werkgebieden

  • Opstal- en gebiedsontwikkeling
  • Projectontwikkeling: woning- en utiliteitsbouw
  • Huur en verhuur; koop en verkoop
  • Nieuw-, bestaande -, herstructurings- en verbouw
  • Conceptontwikkeling
  • Contractmanagement
  • Van initiatief tot nazorg

Meer weten? Neem contact met ons op!

Contact